CONCEPT

Als trainer varieer ik graag in mijn groepslessen om het interessant en vernieuwend te houden.  Daarom wordt er een variërend aanbod voorzien, waarbij elke les zijn eigen concept en eigen doelstellingen heeft. Zo kan je kijken welke les het beste bij jou past, waar je het beste resultaat uit haalt en waar je je goed bij voelt. 

De groepslessen gaan door in de privé studio: Studio Boost. Een sportstudio waar kwaliteit en toegankelijkheid voorop staan. Inschrijven voor een les kan via deze website. De prijzen en formules vind je onder 'pricing', het lessenrooster vind je onder 'timetable'.

Naast mijn groepslessen en privé sessies geef ik ook lessen in Fit te Gent Dok Noord. Neem zeker eens een kijkje op hun website voor meer informatie en het volledige lessenrooster. 

TRAINER

17863268920969555.jpg

Elyne geboren, getogen, gegroeid. Eén constante over de hele lijn: sport. Altijd goed geweest in fysieke activiteiten, beweging en sport. Uiteindelijk ook mijn studies in de sport gekozen en afgestudeerd als Master Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen.

Mijn grootste voordeel is dat beweging voor mij (bijna) nooit als een verplichting aanvoelt. Ik weet dat dit niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Toch blijft variatie in beweging ook voor mij een must. Door nieuwe lessen/concepten extern uit te proberen en workshops te volgen blijf ik aandachtig voor wat de mensen willen. Dit is ook de reden dat ik verschillende soorten lessen aanbied en waarom het aanbod van de lessen ook zal blijven groeien. 

"Tijdens mijn lessen hou ik het uitdagend door veel variatie te voorzien en steeds iets nieuws te brengen. Ik ben me er van bewust dat niet alle vormen van bewegingen voor iedereen is. Daarom wil ik iedereen begeleiden naar zijn of haar activiteit dat kan leiden naar een gezonder en happier lichaam!" - Elyne

Lochristi, Beervelde

2021